voor wie

Voor wie

Ank werkt voor zowel particulieren als organisaties.

Particulieren

Ank ondersteunt mensen bij zowel werkgerelateerde als persoonlijke vraagstukken. Stressklachten, burn out, verlies, loopbaan, hoogsensitiviteit, adhd, relatievragen, zingeving en persoonlijke balans zijn thema's waar Ank in haar praktijk veel mee te maken heeft. 
Op een speelse en creatieve manier weet Ank mensen snel mee te nemen naar de kern om daar mee aan het werk te gaan. Zonder zwaarte, maar met aandacht voor wat er in de diepere laag speelt.

Organisaties

Organisaties schakelen Ank in voor (indiviudele) coaching, maar ook als sparringpartner in transitieprocessen. Bovendien coacht Ank managers en bestuurders van organisaties. Haar jarenlange ervaring in leidinggevende en bestuurlijke functies zet ze graag in om anderen te coachen in hun rol en leiderschapsstijl.
De focus bij organisaties ligt op de non-profitsector. Ank heeft veel ervaring in het onderwijs, jeugdzorg, gemeenten, ministeries en met non-profit instellingen als GGD, maatschappelijk werk, kinderopvang en jeugdhulpverlening. Ook heeft Ank een groot netwerk tot haar beschikking.