loopbaan

Regie op werk en leven

Merk je dat je geen voldoening meer in je werk hebt? Vraag je je af hoe je het volhoudt tot je pensioen? Of dat je tegen een burn out aanziet? Je voelt je onzeker of en hoe je verder wilt in je werk? Ank helpt je om weer de regie te nemen op werk en leven.

Een loopbaantraject bestaat veelal uit drie hoofdvragen:

 • Wie ben ik?
  Soms zijn mensen de bron van hun energie kwijtgeraakt. In deze fase ga je (weer) op zoek naar je eigen rode draad. Wie was je als kind? Uit welk gezin kom je, wat was je plek in het gezin, hoe was je schooltijd en waar was je als kind goed in? Je krijgt inzicht in je bevorderende en belemmerende overtuigingen en de waardes die belangrijk zijn in jouw leven en werk. 
 • Wat kan ik?
  We brengen jouw profiel, kwaliteiten en talenten in beeld. Eventueel doen we een Talenten Motivatie Anayse (TMA). 
 • Wat wil ik?
  Je bepaalt je zoekrichting en we maken plannen voor netwerkgesprekken, brengen je cv op orde, sollicitaties e.d. Een uitkomst van het loopbaantraject kan ook zijn dat je hetzelfde werk blijft doen maar op een andere manier.
   

Samen met jou brengt Ank in een kort traject in beeld waar je staat in je loopbaan en wat de volgende stappen kunnen zijn.

Bij vragen over loopbaankeuzes gebruikt Ank onder andere de verhalende methode van Savickas. Deze visie gaat er van uit dat je roeping al in je jeugd besloten ligt. Deze roeping is bedekt geraakt met invloeden van buitenaf en aangeleerde overtuigingen, waardoor het lastig kan zijn om weer in contact te komen met je oorspronkelijkheid. Door samen biografisch in gesprek te gaan, de goede vragen te stellen, verbindingen te laten zien, kom je in korte tijd weer in contact met deze oorspronkelijkheid. Je ontdekt jouw eigen unieke levensdraad in je verhaal, je drijfveer en je talenten. Dit geeft energie, verbinding met je kern, focus, vertrouwen en helpt om je eigen regie te nemen in werk en leven.

Loopbaanvragen?

Neem dan contact op met Ank. Een eerste oriënterend gesprek is kosteloos. In dit gesprek gaan we samen jouw vraag verhelderen en kijken we of er voldoende klik is.