management coaching

Management coaching

Executive coaching gaat over begeleidingsvragen over rollen en verantwoordelijkheden, leidinggeven, veranderingsprocessen en politiek strategische processen.

  • Ik ben als nieuwe bestuurder nog zoekende in mijn rol.
  • Als directeur of bestuurder vind ik het fijn om een externe sparringpartner te hebben. 
  • Hoe begeleid ik als leidinggevende de medewerkers in dit veranderingsproces?
  • Mijn leiderschapsstijl werkt niet in dit bedrijf, hoe leer ik een andere stijl?
     

Ank heeft jarenlange ervaring in verschillende advies-, leidinggevende, directie- en bestuurlijke functies in de non-profit sector. Ook heeft ze opleidingen gevolgd op het gebied van management, mediation en supervisie en is ze uitgebreid geschoold als counselor en coach en diverse methodieken.

Oriënterend gesprek

Behoefte aan een oriënterend gesprek met Ank? Weten wat executive coaching voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op.
 

"Vanuit mijn baan als schoolleider ben ik bestuurder geworden binnen het onderwijs. Ik merkte al snel dat het lastig voor me was om de goede prioriteiten te stellen. Ook merkte ik dat mijn loyaliteit nog erg bij de schooldirecteuren lag en ik onvoldoende mijn positie in nam van bestuurder. Wat was mijn rol precies?
Voor mij was de persoonlijke aanpak van Ank vanuit de door mij ingebrachte casuistiek erg leerzaam. Ze heeft veel ervaring op verschillende leidinggevende en bestuurlijke posities en ze heeft veel kennis betreft leiderschap. Het werken met tafelopstellingen, waarbij ik mezelf opstelde en de rest van de organisatie was zeer effectief om mijn positie beter te leren innemen en het krachtenveld waarin ik werkzaam ben. Ook de
andere werkvormen zoals het werken met de innerlijke familie was erg helpend."

Kirsten